+46 (0)300-612 12 info@miljovarme.se
Logga in Registrera

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Clivet Stelvio 27

PDFSkriv ut
Värmer 15 - 160 m²
Extremt tystgående
Wifi-styrning ingår
clivet-stelvio
Pris 11.900,00 kr
Rabatt
Installationsval*
* Obligatorisk - läs noggrant vad som ingår i installation

Extremt effektiv
Vill du ha riktigt hög effektivitet? Då ska du ta en titt på de vägghängda luftvärmepumparna från italienska Clivets serie Stelvio M.

Hög effektivitet i kyla och värme
Clivet Stelvio M är extremt effektiva, med ett SCOP-värde på 5,3 och ett SEER-värde på 9. Tack vare detta har de fått energiklassen A+++, för både kyla och värme. Luftvärmepumparna från Stelvio M klarar även av att värma luften inomhus, trots temperaturer utomhus på -30 °C. Utöver detta är värmepumparna dessutom utrustade med automatisk avfrostning.

Extremt tystgående
Stelvio M är en otroligt tystgående luft-luftvärmepump. Med en ljudnivå på endast 20 dB(A) tillhör Stelvio M eliten på marknaden, när det gäller de mest tystgående luftvärmepumparna. Funktionerna mute operation och silent, kan dessutom ge extra tyst drift vid behov.

Wifi-styrning på köpet
När du köper en Clivet Stelvio får du inbyggd WiFi-styrning. Med Clivets fjärrstyrning kan du enkelt styra din luftvärmepump oberoende av var du är. Du kan anpassa temperaturen i ditt hem utifrån dina och din familjs behov och kan även spara pengar genom att kontrollera energitillförseln i ditt hem.

Lång kastlängd
Clivet Stelvio har lång kastlängd, vilket gör att värmen både sprids och fördelas över hela ytan på ett effektivare sätt. Luftvärmepumpen är även utrustad med steglös fläkthastighet, har turbofunktion och automatisk swing på fläktvingen.

Närvarosensor
En närvarosensor erbjuder bästa möjliga komfort. Med närvarosensorer kan luft-luftvärmepumpen känna av när någon befinner sig i närheten och kommer då att påverka uppvärmningen eller luftkonditioneringen för största möjliga bekvämlighet och energieffektivitet.

Follow me - temperatursensor i fjärrkontrollen

Med funktionen follow me kan du använda fjärrkontrollen som temperaturmätare. På så vi får du enklare koll på att hela ditt hus får en jämn och behaglig temperaturnivå. Genom att lägga fjärrkontrollen i en svalare del av huset och låta den agera som temperaturgivare åt värmepumpen, får du värmepumpen att ge extra effekt tills dess att fjärrkontrollen känner av önskad temperatur. Genom att testa att placera fjärrkontrollen på olika platser, kan du hitta den placering som ger det bästa resultatet i ditt hus.
Köldmedium R32
Luft-luftvärmepumparna från Stelvio M-serien använder köldmedium R32, vilket är de mest miljövänliga alternativet på marknaden. Detta innebär att det sparar energi och kräver mindre fyllnadsmängder, samtidigt som skadan på miljön blir mindre, jämfört med andra köldmedium vid ett eventuellt läckage.

Fler fördelar med Stelvio 27M:
Hög verkningsgrad
Klarar av att värma inomhus, ner till -30 grader utomhus
Timer och sömn-timer
Självdiagnostiserade funktion
Energisparläge, för extra besparing
Extremt tystgående
Självrengörande funktion
Fjärrstyrning via wifi på köpet
Endast 30 cm hög
Köldmedium R32
Underhållsvärme
Automatisk återstart vid strömavbrott

Varukorg

Kundvagnen är tom